Hoe werkt het?

Als oogstgenoot ontvang je elke week een e-mail met daarin de groenten en bloemen die op dat moment geoogst kunnen worden. Daarnaast zijn de te oogsten gewassen op de tuin met bordjes aangegeven.

Je kunt zelf bepalen op welke tijdstippen je komt oogsten.

Wij zullen voornamelijk aanwezig zijn tijdens de week in de middag. Bij vragen kun je ons dan gerust aanspreken.

De betaling

Het liefst ontvangen wij de betaling voor het gehele seizoen in één keer. Zo weten wij als tuinbouwteam meteen hoeveel geld we kunnen investeren in jouw groenten. Je koopt dan onmiddellijk jouw oogstaandeel aan het begin van het seizoen.

We geven echter ook de mogelijkheid om in twee termijnen te betalen.

Voor het nemen van een abonnement kan je ons het best mailen.

Je kan betalen door op de tuinderij te pinnen.


Zelfoogst en prijzen

Schermopname (4)_edited.jpg

Prijsbepaling

LOT is een leerbedrijf zonder winstoogmerk. De prijs van het zelfoogstabonnement is gebaseerd op de kosten voor de teelt. De uren van de tuinders worden gezien als stage-uren voor hun opleiding aan de Warmonderhof en worden daarom niet in rekening gebracht of uitbetaald. Mogelijke winst die wordt gedraaid wordt weer geïnvesteerd in de tuin.

We willen met dit systeem een open samenwerking aangaan, waardoor de klant het gevoel krijgt dat het ook voor een gedeelte zijn tuin, groenten en bloemen worden.

Als je nog vragen hebt over het zelfoogstsysteem of de prijsbepaling kan je ons altijd benaderen via de mail of telefoon .