top of page
Hoe werkt het?

Als oogstgenoot ontvang je elke week een e-mail met daarin de groenten en bloemen die op dat moment geoogst kunnen worden. Daarnaast zijn de te oogsten gewassen op de tuin met bordjes aangegeven.

Je kunt zelf bepalen op welke tijdstippen je komt oogsten.

Wij zullen voornamelijk aanwezig zijn tijdens de week in de middag. Bij vragen kun je ons dan gerust aanspreken.

De betaling

Het liefst ontvangen wij de betaling voor het gehele seizoen in één keer. Zo weten wij als tuinbouwteam meteen hoeveel geld we kunnen investeren in jouw groenten. Je koopt dan onmiddellijk jouw oogstaandeel aan het begin van het seizoen.

We geven echter ook de mogelijkheid om in twee termijnen te betalen.

Voor het nemen van een abonnement kan je ons het best mailen.


Zelfoogst en prijsbepaling

De prijzen voor het oogstseizoen 2024
Met een van onze abonnement kunt u vanaf 20 mei tot en met 20 oktober komen oogsten. Het is bij het oogsten de bedoeling dat u altijd nog voldoende over laat zodat anderen ook nog wat hebben. Indien u op het aanmeldingsformulier invult dat u onze nieuwsbrief wilt ontvangen krijgt u wekelijks een lijst met welke gewassen er te oogsten zijn. 

Aanmelden kan via dit formulier:
Download dit en mail het naar:
Info.lot @aeres.nl

Wij zijn zelf van maandag tot en met vrijdag in de middag op de tuin aanwezig en in het weekend kunt u ons mailen voor vragen:  
info.lot@aeres.nl 

Prijzen LOT 2024.png

Prijsbepaling

LOT is een leerbedrijf zonder winstoogmerk. De prijs van het zelfoogstabonnement is gebaseerd op de kosten voor de teelt. De uren van de tuinders worden gezien als stage-uren voor hun opleiding aan de Warmonderhof en worden daarom niet in rekening gebracht of uitbetaald. Mogelijke winst die wordt gedraaid wordt weer geïnvesteerd in de tuin.

We willen met dit systeem een open samenwerking aangaan, waardoor de klant het gevoel krijgt dat het ook voor een gedeelte zijn tuin, groenten en bloemen worden.

Als je nog vragen hebt over het zelfoogstsysteem of de prijsbepaling kan je ons altijd benaderen via de mail of telefoon .

 

bottom of page